Afslibning / afhøvling eller montering af gulv i Nordsjælland

Står du med et trægulv der er ved at være en anelse for slidt, kan det være en god idé, at få lavet en afslibning / afhøvling af gulvet. Mange tror at det bedste alternativ er at få monteret et helt nyt gulv, det er dog sjældent at det kan betale sig.

Gulve kan tåle mange slibninger og først når man er nået til det punkt hvor der ikke er mere gulv at slibe af, at det kan betale sig at vælge at få monteret et nyt gulv. Vi kan hjælpe med at vurdere, om dit gulv stadig kan slibes eller om det er blevet slebet helt ned. 

Hvis du gerne vil have klaret en afslibning eller afhøvling af dit gulv i København og nordsjælland, skal du ikke tøve med at bruge kontaktformularen nederst på siden, så kontakter vi dig og i fællesskab, laver vi et tilbud. 

Vi har over 10 års erfaring med afslibning/afhøvling af gulve og vil uden tvivl være det oplagte valg, hvis du søger professionel, ærlig og rutineret hjælp. Vores mangeårige erfaring med denne type opgaver har medført en hvis ekspertise og en lang række kompetencer indenfor feltet.

Hvis du synes, at dit gulv er slidt og du derfor gerne vil have gjort noget ved det, står Gentofte Tømrer & Byg altid klar til at varetage din afslibning eller afhøvling af gulv i København og Nordsjælland – og ikke nok med det, så står vi altid klar til at gøre det til en konkurrencedygtig pris. Hvis du er interesseret i at høre mere eller du bare gerne vil have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på +45 60 13 05 38 eller bruge formularen forneden.

Modtag rådgivning / et tilbud

Vi har kontor og værksted i Gentofte, du er velkommen til enten at kigge ind eller kontakte os via telefon eller mail. Vi vil glædeligt høre mere om dit projekt og give et uforpligtende tilbud / rådgivning omkring hvordan du realiserer det bedst muligt.