Køkkenmontering i Nordsjælland og København

Vi varetager en af hjemmets mest krævende opgaver, hvor vores erfaring og grundighed virkeligt spiller en stor rolle.

De fleste ved at Køkkenmontering ikke er den mindst krævende renovationsopgave i huset. Det er også derfor, at det er meget vigtigt, at man overvejer det meget nøje, inden man selv giver sig i kast med det. Det kræver tålmodighed og præcision, for at der ikke opstår problemer på sigt. Det kan derfor anbefales at udlicitere det til en virksomhed, der har erfaring med denne type af opgaver.

Det er med til at forsikre dig om at alt sidder som det skal, låger og elementer er sat præcist op, som designet fra fabrikken.

Du bør vælge os, da vi har mange års erfaring med montering af alskens former for køkkener, hvorfor vi med garanti også vil kunne montere dit køkken til perfektion. Noget helt andet er, at vi har en lang række samarbejdspartnere, der kan varetage de opgaver ved en køkkenmontering, som vi ikke selv er eksperter i, som f.eks. kunne være VVS-arbejde, der er forbundet med en montering – derfor kan du også være sikker på, at arbejdet bliver gjort til perfektion hele vejen rundt, hvis du vælger os til din køkkenmontering i Nordsjælland eller København.

Mange års erfaring
Ingen kompromis med kvalitet
Ærlig rådgivning
Lang og tilfreds kundeliste

 

Hvorfor skal du vælge Gentofte Tømrer & Byg.

I vores virke er det vigtigt at have tilfredse kunder, det er det vi lever af.

Vi sætter kunden øverst, da din tilfredshed er fundamentet i vores virksomhed og faglige stolthed. Vi gør hvad vi kan for at vores kunder har tillid til os og derfor overholder vi alle aftaler og tidsplaner. Med dialog kommer man langt og derfor indvolveres kunden i de fleste af byggeriets faser.

Modtag rådgivning / et tilbud

Vi har kontor og værksted i Gentofte, du er velkommen til enten at kigge ind eller kontakte os via telefon eller mail. Vi vil glædeligt høre mere om dit projekt og give et uforpligtende tilbud / rådgivning omkring hvordan du realiserer det bedst muligt.