Nedrivning og tilbygning i Nordsjælland og København

Vi er sat ind i fundamenterne i den Danske lovgivning og udfører nedrivningsopgaver med lynets hast, for at det ikke skal genere dig og dine omgivelser.

Af flere årsager er Nedrivning en af de opgaver der helst skal klares hurtigst muligt. 

Der er en del sikkerhedsmæssige og lovpligtige krav der skal overholdes når man river noget ned. Vi er sat ind i fundamenterne i den Danske lovgivning og udfører nedrivningsopgaver med lynets hast, for at det ikke skal genere dig og dine omgivelser. 

Man ser gerne nedrivningsopgaver klaret hurtigst muligt, så man kan påbegynde genopbygningen. Det er vigtigt med grundig rengøring og oprydning efter alle nedrivningsopgaver, så man hurtigt kan komme igang med tilbygning/renovering eller genopbygning.

Desuden er det en masse lovmæssige ordensregler omkring bortskaffelse af affald, som vi klarer og er sat helt ind i.

Professionel tilbygning i høj kvalitet

Familieforøgelse, vækst og generelle tilværelsesændringer kan være grundlaget for at det er tid til en tilbygning. For nogle er det bare en drøm med større og bedre. Hos Gentofte Tømrer og Byg, sætter vi os ind i dine drømme, krav og idéer og udarbejder en tilbygningsplan der overholder din tidsfrist og den danske lovgivning.

Vi udfører alle opgaver som var de vores egne, med kærlighed, den faglige stolthed i behold og de bedste materialer.

Hos Gentofte Tømrer og Byg har vi erfaring med mange tilbygninger og blandt andet lavet  tilbygninger inden for:

  • Ekstra værelser/kontorer
  • Carporte, Skure eller Garager
  • Udestuer
  • Ekstra badeværelse / toilet
  • Udvidelse af køkken
  • Udvidelse af lagerkapaciter
  • Tilføjelse af plads

Modtag rådgivning / et tilbud

Vi har kontor og værksted i Gentofte, du er velkommen til enten at kigge ind eller kontakte os via telefon eller mail. Vi vil glædeligt høre mere om dit projekt og give et uforpligtende tilbud / rådgivning omkring hvordan du realiserer det bedst muligt.