Kvalitetsbevidst og erfaren tømrer
i Nordsjælland og omegn

Hvis du går og søger en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i København og Nordsjælland, kan du trygt kontakte os. Vi udfører tømreropgaver i højeste kvalitet og med mange år på bagen, kan vi løse opgaver inden for alle branchens områder.
Erfaring, forståelse for faget og forkærligheden for træet og det solide håndværk, sikrer dig et godt samarbejde igennem processen og et tilfredsstillende slutresultat.

Sidder du med tvivl og mangler du at blive rådgivet igennem dit byggeprojekt?

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og vi gør alt for gensidig forståelse og at slutproduktet bliver som du ønsker.

Vi løser de fleste tømreropgaver

De mest typiske opgaver vi arbejder med er formuleret på en liste forneden, du er velkommen til at kontakte os, hvis din type opgave ikke står der.

  • Køkkenmontering – vi har erfaringer med Svane, Ikea og andre køkkenmærker.
  • Isolering og maling, såvel udendørs som indendørs – vi har egen maler ansat
  • Nedrivning 
  • Tilbygning
  • Udskiftning og montering afvinduer 

Faglig stolthed og tilfredse kunder

I vores virke er det vigtigt at have tilfredse kunder, det er det vi lever af. 

Vi sætter kunden øverst, da din tilfredshed er fundamentet i vores virksomhed og faglige stolthed. Vi gør hvad vi kan for atvores kunder har tillid til os og derfor overholder vi alle aftaler og tidsplaner. Med dialog kommer man langt og derfor indvolveres kunden i de fleste af byggeriets faser.

Kontakt os og hør mere

Vi har kontor og værksted i Gentofte, du er velkommen til enten at kigge ind eller kontakte os via telefon eller e-mail. Vi vil glædeligt høre mere om dit projekt og give et uforpligtende tilbud / rådgivning omkring hvordan du realiserer det bedst muligt.

Modtag rådgivning / et tilbud

Vi har kontor og værksted i Gentofte, du er velkommen til enten at kigge ind eller kontakte os via telefon eller mail. Vi vil glædeligt høre mere om dit projekt og give et uforpligtende tilbud / rådgivning omkring hvordan du realiserer det bedst muligt.